Oogheelkunde Rijswijk gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
TEKST VERGROTEN    tekst verkleinen tekst vergroten

Oogheelkunde Rijswijk in WARMOND ontzorgt de patiënt en heeft OK complex gebouwd

Het doorverwijzen vanuit Warmond naar Rijswijk voor uw staaroperatie is nu verleden tijd!

Vanaf nu blijft u op uw vertrouwde locatie van onze kliniek in Warmond onder behandeling voor alle poliklinische behandelingen en oogoperaties. U hoeft dus niet meer naar onze locatie in Rijswijk te reizen. ALLES nu onder 1 dak !

Wij zijn ontzettend trots op onze artsen en de rest van het team over wat zij in korte tijd hebben neergezet! Het nieuwe OK complex is een uitbreiding en aanwinst in het aanbod van kwalitatief hoogwaardige oogzorg voor de Regio Warmond e.o. Naast de staaroperaties zullen er ook complexere operaties voor afwijkingen aan het netvlies en glasvocht worden uitgevoerd in dit nieuwe OK complex. De eerste ervaringen van patiënten spreken uit de lovende reacties. “De nieuwe OK is een grote aanwinst voor de hele regio. Wat een rust heerste er op de OK. Ik kon natuurlijk niet alles “zien” wat er om mij heen gebeurde, maar het voelde vertrouwd’’ aldus Ineke Kovacs, die op de nieuwe OK recent een operatie onderging.

We volgen de laatste ontwikkelingen en zullen in de toekomst het aanbod van oogheelkundige ingrepen verder gaan uitbreiden. Met de mogelijkheid om oogchirurgie in Warmond uit te voeren, wil Oogheelkunde Rijswijk helpen de grote vraag voor staaroperaties en de wachtlijsten voor netvlieschirurgie in de regio op te vangen.

 

Foto: Nieuwe O.K. Warmond                                                                                                                                                       Foto: De nieuwe O.K. in gebruik

Nieuwe O.K. Warmond        De nieuwe O.K. in gebruik


terug naar overzicht

Oogheelkunde Rijswijk is lid van:

KIWA-keurmerk ZKN-keurmerk