Oogheelkunde Rijswijk gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
TEKST VERGROTEN    tekst verkleinen tekst vergroten

Over de kliniek

Oogheelkunde Rijswijk is een zelfstandige oogheelkundepraktijk met locaties in Rijswijk en Warmond. We zijn gespecialiseerd in staaroperaties (cataractoperaties), maar u kunt voor een groot aantal onderzoeken, behandelingen en operaties bij ons terecht. Al onze behandelingen zijn dagbehandelingen, wat inhoudt dat u dezelfde dag naar huis mag en een verblijf in het ziekenhuis niet nodig is.

De missie van Oogheelkunde Rijswijk is het bieden van hoogwaardige oogheelkundige, verzekerde zorg in dagbehandeling met een korte behandeltijd, wachtlijst en wachttijd. Deze hoogwaardige oogheelkundige zorg richt zich zowel op specialisatie in cataractoperaties, als op de algemene oogheelkunde.

Onze oogartsen en andere medewerkers worden continu getraind, zowel intern als extern. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We gebruiken de modernste technieken, waardoor de operaties minder belastend zijn.

Door onze focus, kleinschaligheid en efficiƫnte taakverdeling kunnen we snelheid en persoonlijke aandacht garanderen.

De kliniek in Rijswijk werd in 1994 opgericht op initiatief van CZ (Nuts Zorgverzekeringen) om staaroperaties uit te voeren. In de loop der jaren werden er meer behandelingen aangeboden. Sinds 2003 heeft Oogheelkunde Rijswijk een tweede locatie in Warmond.

Oogheelkunde Rijswijk beschikt over een WTZi-vergunning voor Instituut Medisch Specialistische Zorg (IMSZ). We zijn lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) en hebben een gecertificeerd ZKN Keurmerk. We volgen de uitgangspunten voor patiƫntveiligheid volgens het VMS.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

> afspraak maken

Oogheelkunde Rijswijk is lid van:

KIWA-keurmerk ZKN-keurmerk