Oogheelkunde Rijswijk gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
TEKST VERGROTEN    tekst verkleinen tekst vergroten

Alle artsen en medewerkers van Oogheelkunde Rijswijk hebben passie voor hun vak, leren continu bij en stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te helpen. Samen heeft het team tientallen jaren ervaring in binnen- en buitenland. Hier leert u uw arts alvast een beetje kennen.

L. Koetsier
Oogarts
BIG-nr: 19059492501
Oogarts Leonoor Koetsier is werkzaam op onze locaties Warmond en Rijswijk. Haar specialisatie is Vitreoretinale chirurgie en Cataractchirurgie. “Ik vind de oogheelkunde een van de mooiste medische vakken, je kunt de patiënten echt iets bieden. Met een staaroperatie open je soms letterlijk de ogen en kunnen mensen weer dingen die ze voorheen niet meer konden.”
E. Souza Aragão
Oogarts
BIG-nr: 69048602201
Evelise Souza Aragão is sinds 2000 als oogarts werkzaam op locatie Rijswijk. Ze heeft in onder andere Brazilië en België gestudeerd en is Fellow of the European Board of Opthalmology. Ze heeft een grote passie voor oogheelkunde in het algemeen en medische retina (netvliesaandoeningen) in het bijzonder. “Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Het vak blijft heel interessant, omdat je steeds meer kunt zien met nieuwe technologieën.”
J. Swart
Oogarts
BIG-nr: 29044345801
Jaap Swart is een van de chirurgen werkzaam op de locatie in Rijswijk, gespecialiseerd in staaroperaties. “Het oog is een mooi, gecompliceerd orgaan. Je kunt oogheelkunde heel breed zien, het heeft met neurologie te maken, interne geneeskunde en natuurlijk ook chirurgie. Er is geen enkel medisch beroep dat er niets mee te maken heeft.” Het mooiste aan zijn werk vindt hij dat hij veel mensen goed kan helpen om beter te zien of hun zicht te laten behouden.
T. Buurma
Oogarts
BIG-nr: 89911677001
Tim werkt in Warmond en Rijswijk, waar hij een van de opererende oogartsen is. Hij heeft zich toegelegd op behandeling van glaucoom en aandoeningen van lens en hoornvlies. “Het oog is een complex orgaan dat met onze apparatuur tot in detail te onderzoeken is. Iedere oogaandoening zie ik als een puzzel die meestal goed is op te lossen. Bij problemen waar het zicht blijvend wordt bedreigd is goede aandacht en uitleg essentieel.”
F. Goezinne
Oogarts
BIG-nr: 49059994301
Oogarts Fleur Goezinne is werkzaam op de locaties Rijswijk en Warmond. Haar specialisme is vitreoretinale chirurgie en cataract chirurgie. Verder is ze gepromoveerd in het onderwerp netvliesloslating en de behandeling ervan. “De eerste keer dat ik in een oog keek wist ik het, ik wil oogarts worden en wel netvlieschirurg. Vijftien jaar later heb ik daar nog geen dag spijt van. Het is veelzijdig en leuk, de continue verbetering in behandeltechnieken blijven me uitdagen”
W. de Bruijn
Oogarts
BIG-nr: 89915090101
Oogarts Willemien de Bruijn is werkzaam op onze locaties Warmond en Rijswijk. Haar specialisatie is staaroperaties en ooglidoperaties. De oogheelkunde is een enorm boeiend vak. We kunnen veel verschillende oogaandoeningen vaststellen, maar zien soms ook tekenen van een ziekte elders in het lichaam, zoals bijvoorbeeld suikerziekte. Ik vind het belangrijk om goede uitleg te geven over uw oogaandoening en de behandeling.
S. Karim
Basisarts
BIG-nr: 19060924201
Sargool Karim is basisarts op de locatie Warmond, waar zij zich naast algemene oogheelkundige onderzoeken voornamelijk bezighoudt met glaucoombehandelingen en ooglidcorrecties. “Ik vind de communicatie met patiënten het meest belangrijk. Er is nog veel onbekend over oogaandoeningen. Bij sommige aandoeningen is het echter nodig om ook de levensstijl aan te pakken, daarom is het zo belangrijk iedere patiënt genoeg tijd te geven en hun zorgen te bespreken.”
J. Diets
Basisarts
BIG-nr: 09023163401
Joke Diets is basisarts en voert zelfstandig behandelingen uit op de locatie in Rijswijk. Ze helpt voornamelijk mensen die glaucoom of cornea-problemen hebben. Tijdens haar coschappen ontdekte ze de veelzijdigheid en sociale aspecten van oogheelkunde. “Goed uitleggen helpt nog beter dan oogdruppels of een zalf. Mensen moeten dan ook weten dat ze me alles mogen vragen. Schrijf desnoods uw vragen op, dat voorkomt dat u iets vergeet en u onnodig zorgen maakt.”
M. van den Bemt
Basisarts
BIG-nr: 29922333901
Marjon van den Bemt is werkzaam als basisarts op onze locaties in Warmond en Rijswijk. ''De oogheelkunde vind ik een bijzonder mooi, afwisselend en interessant vak. Het geeft ontzettend veel voldoening om met de juiste diagnose, behandeling en goede uitleg het zicht langer te behouden of te verbeteren.''
J. Chan Pin Yin
Basisarts
BIG-nr: 29924206201
Tijdens mijn korte coschap werd mijn interesse al voor de oogheelkunde opgewekt. Deze interesse en nieuwsgierigheid werd steeds groter tijdens het keuze coschap en wetenschappelijke stage. Het was een bevestiging dat ik door wilde gaan binnen dit vak en zo ben ik hier beland bij Oogheelkunde Rijswijk. Het is een breed, divers vak en er is zoveel meer te zien binnen de oogheelkunde, meer dan men denkt!
S. Askan
Physician assistant
BIG-nr: 19925518481
Seher Askan is als optometrist begonnen in november 2014. Zij heeft haar verder gespecialiseerd en is vanaf april 2019 werkzaam als physician assistant op onze locaties Rijswijk en Warmond. ‘Het oog, met daarbij als belangrijkste eigenschap ‘het zicht’, is voor ieder mens waarschijnlijk de belangrijkste voorspeller voor het kwaliteit van leven’.
A. Stolk- Buis
Orthoptist
Anne Stolk- Buis is werkzaam bij Oogheelkunde Rijswijk als Orthoptist. “Er is geen dag dat ik met tegenzin aan mijn spreekuur begin. Omdat de kinderen meestal als peuters bij mij binnenkomen en, als dat nodig is, als tieners pas weer weggaan begeleid ik niet alleen de visuele ontwikkeling maar bouw ik ook een band op met zowel de kinderen als hun ouders. Met persoonlijke aandacht, tijd, en vooral veel plezier probeer ik zo goed mogelijk mijn onderzoeken te doen en de ouders te informeren.”
A. de Leuw
Orthoptist
Anouk de Leuw is sinds 2009 werkzaam bij Oogheelkunde Rijswijk als orthoptist en werkt sinds 2013 ook op de locatie in Warmond. Zij ziet met name kinderen tot en met 12 jaar maar ook volwassenen met uiteenlopende klachten. “De basis bij het leveren van goede zorg is de communicatie. Een stukje persoonlijke aandacht, voldoende tijd nemen en het geven van duidelijke uitleg is dan ook waar ik naar streef. Samen met de patiënt een individueel en helder behandelplan opstellen waarbij het doel duidelijk is: twee ogen die evenveel zien en goed kunnen samen werken!”
I. Ben Ali
Orthoptist
Ikram Ben Ali is sinds januari 2017 werkzaam als orthoptist bij Rijswijk Oogheelkunde. Zij ziet volwassenen en kinderen met klachten zoals dubbelzien, hoofdpijn, scheelzien en leesproblemen. ‘’Ik heb een leuke afwisselende baan doordat ik veel patiënten met diverse achtergronden zie. Het leveren van zorg op maat, door voor elke patiënt de juiste diagnose vast te stellen en een gepast behandelplan te bedenken en uit te voeren, vind ik erg interessant. Communicatie met de patiënt en met de ouders van jonge patiënten vind ik erg belangrijk. Elke patiënt is uniek en dat maakt mijn werk zo bijzonder."

Focus op oogzorg!

Oogheelkunde Rijswijk is lid van:

KIWA-keurmerk ZKN-keurmerk