Oogheelkunde Rijswijk gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
TEKST VERGROTEN    tekst verkleinen tekst vergroten

Focus op oogzorg!

De missie van Oogheelkunde Rijswijk is het bieden van efficiënte en kwalitatief hoogwaardige oogheelkundige zorg met een korte wacht- en behandeltijd. We bieden zowel verzekerde zorg als gedeeltelijk of volledig onverzekerd. Door onze moderne en kleinschalige kliniek staan u en uw gezondheid centraal. Onze gespecialiseerde artsen nemen graag de tijd voor uw persoonlijke situatie.

We zijn gespecialiseerd in het behandelen van staar (cataract), maar u kunt bij ons terecht voor veel oogziekten en oogheelkundige klachten.

Bijna alle behandelingen vallen binnen de basisverzekering en worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Om een afspraak bij ons te maken, heeft u een doorverwijzing van uw huisarts (of jeugdarts indien u een afspraak voor uw kind wilt maken) nodig. Als u door de opticien wordt doorverwezen, moet dit door uw huisarts worden bevestigd. Indien nodig, kunnen wij u hierbij helpen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze specialisaties en behandelingen.

Staar
Orthoptie

Orthoptie


lees verder
Vitrectomie

Vitrectomie


lees verder
Netvlies aandoeningen

Netvlies aandoeningen


lees verder
Glaucoom

Glaucoom


lees verder
Laserbehandelingen

Laserbehandelingen


Ontstekingen

Ontstekingen


Droge Ogen

Droge Ogen


Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie


Heeft u na het lezen van deze pagina’s nog vragen over onze behandelingen?
Neem dan  contact met ons op. We helpen u graag.

> afspraak maken

Oogheelkunde Rijswijk is lid van:

KIWA-keurmerk ZKN-keurmerk